Lirik Via Vallen

by

Video & Kumpulan Lirik Via Vallen

 

“Jerit Atiku”

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

Kumpulan Lirik Via Vallen

 “Sayang”

Sayang
Opo kowe krungu jerite ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Rabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging koe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang
Opo kowe krungu, jerit e ati ku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambut ku
Ra bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi pengantimu
Wes kanggo awak mu seng cocok neng ati ku
Nganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati ku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jero ning ati
Aku ra isoh ngapusi sak tenan e neng ati
Mung kango sliramu
Cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana urip ku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Percoyo opo pemujamu
Cintamu tetap abadi

Kumpulan Lirik Via Vallen

 

“Bojoku Nakal”

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Ra mikir anak lan istri
Sak niki jarang mbelanjani
Aku nggaak. kuat
Aku nggaak. tahan
Penak pilih urip dewe’an
Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian
Tak jaluk.
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa
Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian
Aku nggaak. kuat
Aku nggaak. tahan
Penak pilih urip dewe’an
Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Ra mikir anak lan istri
Saiki jarang mbelanjani
Tak jaluk.
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa
Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak iki jarang mbelanjani

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Cintaku Tak Terbatas Waktu”

andaikan malam yang sepi dapat bicara
mungkin aku tak kan kesepian
penantianku kini hanya untukmu
setiap saat berdoa untukmu
kesetiaan ku pada dirimu tak terbatas waktu
Cintaku kini hanya untukmu
ibarat sungai yang kering tiada air
menanti hujan turun dari langit
Kesetiaan yang ku miliki tak pernah berhenti
walau berjuta godaan mengganggu
aku cinta kepadamu tak terbatas waktu
tak kan ada selain dirimu
cinta yang tlah kita bina
pahit manis berdua
demi cintaku hanya untukmu
ibarat sungai yang kering tiada air
menanti hujan turun dari langit
kesetiaan yang kumiliki tak pernah berhenti
walau berjuta godaan mengganggu
aku cinta kepadamu tak terbatas waktu
tak kan ada selain dirimu
cinta yang tlah kita bina pahit manis berdua
demi cintaku hanya untukmu
aku cinta kepadamu tak terbatas waktu
tak kan ada selain dirimu
cinta yang tlah kita bina pahit manis berdua
demi cintaku hanya untukmu

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Lara Hati”

Kau benar-benar jauh
Nyata itu yang aku rasa
Tinggalkan aku sendiri
Tergores luka dihati

Semua hanya karena egomu
Semua demi keinginanmu
Benarku salah bagimu
Salahku benar bagimu

Kau buat aku lara hati
Tanpa ada kata perduli
Tak berartikah air mata
Saat hati tersiksa

Kau buat aku lara hati
Tanpa ada kata perduli
Tak berartikah air mata
Saat hati tersiksa terluka

Ku terima semua ini
Ikhlas aku jalani
Meski itu Bisa membuatku mati

Kau benar-benar jauh
Nyata itu yang aku rasa
Tinggalkan aku sendiri
Tergores luka dihati

Semua hanya karena egomu
Semua demi keinginanmu
Benarku salah bagimu
Salahku benar bagimu

Kau buat aku lara hati
Tanpa ada kata perduli
Tak berartikah air mata
Saat hati tersiksa

Kau buat aku lara hati
Tanpa ada kata perduli
Tak berartikah air mata
Saat hati tersiksa terluka

Ku terima semua ini
Ikhlas aku jalani
Meski itu Bisa membuatku mati

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Koyo Yes Yeso” 

koyo yes yeso
tinkahmu megelno
koyo yes yeso
elingo kowe sopo
koyo yes yeso
tingkahmu megelno
koyo yes yeso
opo wes lali jiwo

bermacam-macam cara manusia …
demi mendapatkan apa yang dimau
berbagai caramu dilakukan .uye… uye…
menyingkirkan kawan untuk jadi halal
koyo yes yeso
tingkahmu megelno
koyo yes yeso
elingo kowe sopo
koyo yes yeso
tingkahmu megelno
koyo yes yeso
opo wes lali jiwo
ingatkan kita didunia hanya sementara .yeee…
tak ada yang paling sempurna …
koyo yes yeso
tingkahmu megelno
koyo yes yeso
elinggo kowe sopo
koyo yes yeso
tingakahmu megelno
koyo yes yeso
opo ws lali jiwo
bermacam -macam cara manusia .
demi mendapatkan apa yang dimau
bebagai caramu dilakukan uye… uye
menyingkirkan kawan untuk jadi halal
koyo yes yeso
tingkahmu megelno
koyo yes yeso
elingo kowe sopo
koyo yes yeso
tingkahmu megelno
koyo yes yeso
opo wes lali jiwo
ingatkan kita didunia hanya sementara
tak ada yang paling sempurna
opo wes lali jiwo
opo wes lali jiwo

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Watu Cilik”

Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil.
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil.

WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL.
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL.

Wong lanang senengane nglengkang,
Yen wis nglengkang ngadek mekangkang.
Lha kae ketok,
Dlonjor sak pedang.

WONG WEDOK SENENGANE NDODHOK,
NEK WIS NDODHOK LUNGGUHE MEKOKOK.
LHA KAE KETOK,
WALAWALAH METUTU SAK BATHOK.

Ft: Ini lagu dengan musik, chgb asyik.
Lk: ASYIK.
FT: Ini lagu dengan musik, chgb asyik.
Lk: ASYIK ASYIK ASYIK.

Ini rambut ini janggut,
Ini sikut terus ini perut.
Dibawah perut opo mas,
Manuk perkutut.

UDAN UDAN ONO PELANGI,
UMBAH UMBAH SABUNE WANGI.
TIWAS MUNGGAH,
HAHHA ANAKE TANGI.

Watu cilik arane krikil,
Serok cilik arane sothil.
Menthol ning dodo,
Jenenge kutil.

WATU CILIK ARANE KRIKIL,
SEROK CILIK ARANE SOTHIL.
NJERO IRUNGMU,
JENENGE UPIL.

Ft: Ini lagu dengan musik, chgb asyik.
Lk: ASYIK.
FT: Ini lagu dengan musik, chgb asyik.
Lk: ASYIK ASYIK ASYIK

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Kimcil Kepolen”

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro konc-ku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra fu koe ora I love you
Jaremu nek ra ninja koe ora cinta
Nanging pie meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Wedi Karo Bojomu”

Hatiku yang resah takkan bisa tenang
Sebelum ku dengar indah suaramu
Tak sabar hatiku ingin menelfonmu
Tapi aku wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan kau disana juga merindukanmu
Walau ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Inginku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi

Pengen ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi
Wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan kau disana juga merindukanmu
Walau ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Inginku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi

Pengen ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi
Wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Kelangan”

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan di gowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Goro Goro SMS”

Ana bocah wadon katon pinggir dalan
Takonana dalan lan ngajak guneman
Nalika mbok demok mok mak jleg dadi duit
Ana arek lanang nanggap sapa wae
Endah apa ala
Ompong apa prawan
Waton dadi dhuwit

Wancine wus goro-goro
Geger gara-garaning dhuwit
Dhuwit manak dhuwit

gedhene sak dhuwit-dhuwit 2x

Anak-anak dhuwit
Naliko wis gedhe njur disekolahke
Nganti tekan tembe
Mentas kawisudha da
Keminter golek dhuwit dhewe
Ning jroning golek duit
Akehe resekso

Ra biso gumuyo ra biso ngaprungu
Karana wus kasumpel dhuwit

Ora keduman omah
Manggon nang ngisor wit
Wit-witan wis amblas
Bablas mlebu alas
Alas jebul bothak thak
Judhek mikirin dhuwit
Nang sandhing gunung buthak
Ngupadi grojogan
Nang grojogan sewu
Jebul banyune panas
Panas ngungkuli duwet

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Titip Cinta”

ku titipkan kepadamu
dia yang paling ku sayang
engkau tahu di dalam hatiku
masih menyayangi selalu

aku rela melepaskan dia
walau harus menderita
karena cinta tidak selamanya
indah dan berakhir bahagia

seujung rambut, seujung kuku
jangan pernah kau sakiti dirinya
cintai dia, sayangi dia
jangalah kau sia-siakan dirinya

biarlah derita ku simpan dalam jiwa
asalkan bahagia sanggup bersamanya

ku titipkan kepadamu
dia yang paling ku sayang
engkau tahu di dalam hatiku
masih menyayangi selalu

seujung rambut, seujung kuku
jangan pernah kau sakiti dirinya
cintai dia, sayangi dia
jangalah kau sia-siakan dirinya

biarlah derita ku simpan dalam jiwa
asalkan bahagia sanggup bersamanya

ku titipkan kepadamu, dia yang paling ku sayang
engkau tahu di dalam hatiku, masih menyayangi selalu
masih menyayangi selalu

Kumpulan Lirik Via Vallen

“Kalung Emas”

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kumpulan Lirik Via Vallen